Προϊόντα
 » Tο Προφιλ μας

Το προφίλ μας


Το βιβλιοπωλείο μας ιδρύθηκε την 1η Απριλίου του 1993, και... δεν είναι ψέμα… ότι από τότε έως και σήμερα έχοντας σαν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναζητάμε ακατάπαυστα, προϊόντα, που θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σε τομείς που εφάπτονται με το αντικείμενό μας. Μέσα από την πολύχρονη πορεία του, το βιβλιοχαρτοπωλείο μας κατάφερε και αναπτύχθηκε σε διάφορους εμπορικούς τομείς επεκτείνοντας έτσι, την δραστηριότητά του!


Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχολικά και χαρτικά είδη, βιβλία, είδη οργάνωσης γραφείου καθώς και πολλά διαφορετικά παιχνίδια και δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένας χώρος που ξυπνά αναμνήσεις παιδικών χρόνων, που εξάπτει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.


Λόγω της ραγδαίας τεχνολογικής εξέλιξης, καθώς και των έντονων καθημερινών ρυθμών της εποχής μας, κρίναμε απαραίτητη την παρουσία μας στο διαδίκτυο δημιουργώντας το online κατάστημά μας. Μέσω του e-symvolo.gr θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και τη διευκόλυνση στις αγορές σας γρήγορα και οικονομικά.


Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του, όχι μόνο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο φυσικό μας κατάστημα, αλλά και κατά την περιήγησή του στον ιστόχωρό μας.


Το κατάστημά μας βρίσκεται στην περιοχή της Καισαριανής, στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 144, στο οποίο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε καθημερινά από τις 08:30 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 08:30 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.


Σας ευχαριστούμε, και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στον ιστότοπό μας. Να είστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας. Με την αφοσίωση του συνοικιακού καταστήματος, με την επαγγελματικότητα μιας επιχείρησης που σέβεται τον εαυτό της.


Στο Σύμβολο μπορείς να βρεις τα πιο περίεργα, πρωτότυπα, καλαίσθητα και ευφάνταστα προϊόντα.
Στο Σύμβολο μπορείς να βρεις τα πάντα!