Προϊόντα
 » Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Το βιβλιοπωλείο Σύμβολο έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, σας παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμών.

Για Ελλάδα και Κύπρο ισχύουν:

·        Αντικαταβολή – πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων.

Με την μέθοδο της αντικαταβολής, πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας πλέον των εξόδων αντικαταβολής με την παραλαβή της από την εταιρία Courier στο χώρο σας.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι επιπλέον 1,5 ευρώ για αγορές μικρότερες των 50 ευρώ. Για αγορές άνω των 50 ευρώ η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

 

·        Πιστωτική κάρτα/ Χρεωστική κάρτα – Visa, Maestro ή Master Card, Diners Club.

Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία Pay center της τράπεζας Πειραιώς η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής καμία προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο Σύμβολο.

 

·        Paypal

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας.

 

 

·        Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN : GR40 0172 0940 0050 9408 5573 619

Eurobank:

IBAN : GR70 0260 6400 0008 5020 0116 807

 

Καλές αγορές!